C .Orient, 2-E Les Borges Blanques

   655 102 543

   973 140 306

  info@construccionsjordibellmunt.com

testimonis

Em dedico a l'interiorisme des de fa més de 25 anys i he pogut treballar amb empreses de construcció de tot tipus, CONSTRUCCIONS JORDI BELLMUNT és una empresa seriosa, molt fiable i amb uns grans valors humans, per mi una de les bases importants per decidir uns industrials o altres i poder col.laborar amb ells.

La seva professionalitat fa que les obres en què intervé, siguin petites o grans funcionen amb agilitat, tant el seu camp, Jordi com els seus operaris i administratius són molt bons professionals, solucionen els problemes que sempre surten en una obra, amb agilitat i bona actitud, una altra part important quan es treballa en equip, ja que en cada feina se'n crea un de nou i no sempre és fàcil generar bones sinergies.

Compleixen sempre en dates d'entrega de feina, i és per tot això que formen part en el primer lloc de la meva llista de col.laboradors i a qui sempre truco quan tinc un encàrrec en què em fan decidir a mi els operaris per treballar.

Maite Marti Decoradora


Ens és de bon grat tenir relacions amb l'empresa CONSTRUCCIONS JORDI BELLMUNT, ja que considero que és una empresa dinàmica de gran expansió amb tots els àmbits. Amb grans dots de resolució i eficàcia. De la gerència destacaria grans dosis d'humanitat i humilitat.
Josep Sánchez Fuentes Gerent, Moncolor, S.L.